De waarheid over Affiliate Marketing - onlinesuccesgids.be - De website voor succes op het internet
Geld verdienen met een website! 15 februari 2018
Raymond Geen reacties

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Hier ga je lezen hoe ook Affiliate Marketing voor jou een succesverhaal kan worden. Mits wat ondersteuning is alles mogelijk.

 Affiliate Marketing

 

Kan je geld verdienen met Affiliate Marketing?

Ja, natuurlijk kan je geld verdienen met Affiliate Marketing. Kort antwoord, klaar en duidelijk. Affiliate programmas kunnen je extra geld opleveren. Het kan je zelfs voltijds inkomen geven en dit door enkel te werken van thuis uit. Maar zoals elk werk dat je doet van thuis uit is het niet zomaar iets kiezen om te doen en wachten tot het geld binnenstroomt. Het belangrijkste is hoe je het aanpakt en wat je er allemaal voor doet. En dit elke dag weer.

Affiliate Marketing is ideaal om een thuis business op te starten. Het kost bijna niets. Je hoeft niets te maken. Voorraad heb je niet nodig. En ook diensten hoef je niet te leveren. Je wordt gewoon betaald voor het aanbrengen van nieuwe klanten en kopers voor iemand anders zijn business.

Dit wil echter niet zeggen dat je helemaal niets hoeft te doen eenmaal je een zaakje hebt opgestart. Het is niet voldoende om je bankrekening in het oog te houden en te denken dat alles vanzelf gaat. Er zijn er die het kunnen schoppen tot echte rijkdom met het promoten van iemand zijn producten. Heel veel personen kunnen een mooi doel bereiken en een aardige cent elke maand verdienen. Maar er zullen er ook zijn die helemaal niets of bijna niets zullen verdienen.

Het is dus niet zozeer de vraag of Affiliate Marketing een optie is om een mooi extra inkomen te kunnen hebben. Dit is het zeker. De vraag is eerder of Affiliate Marketing iets is voor jou. Alleen jij kan dit beslissen. In de volgende hoofdstukken vind je alvast enkele tips die je hierbij kunnen helpen.

 

Pro Affiliate Marketing

 

 • Er is een lage opstart kost. De meeste affiliate programmas zijn vrij om deel te nemen. Het kost je dan ook niets om iemand anders zijn producten te promoten. Je hebt dan ook enkel de kosten die je maakt voor de methode die je kiest. Hoe wil je je marketing doen? Hoe gaan mensen naar jou luisteren om dat specifiek product om te kopen?
 • Je hoeft zelf geen product te maken of te hebben.  Ook hoef je geen diensten te leveren.
 • Dus is er ook geen voorraad nodig om iemand iets te leveren.
 • Je werkt waar je wil en wanneer je wil. De plaats waar je werkt is niet belangrijk. Het enigste wat je nodig hebt, is een internetverbinding.
 • Met een goed draaiend marketing programma kan je een mooi passief inkomen hebben. Het programma moet voor jou werken. Afhankelijk van hoe goed je marketing is, zal je extra inkomen bekomen.
 • Dit kan zeker vermeerderd worden als je er een echte thuis business kan van maken. Met een goede website kan het een permanente toegevoegde waarde betekenen aan je inkomen. Het kan zeker een voltijds inkomen worden, en veel meer dan dat.

 

Contra Affiliate Marketing

 

 • Je moet geduld hebben. Er kan het wat tijd overheen gaan vooraleer je voldoende verkeer op je website hebt om van een inkomen te kunnen spreken.
 • Je hebt zelf ook geen controle over de producten of diensten die je aanprijst. Eenmaal je een product hebt gekozen dat iets lijkt voor jou om te promoten ben je afhankelijk van de dat product. Later kan je natuurlijk meerdere websites opzetten en kijken welke de best presterende zijn.
 • Sommige bedrijven waarvoor je iets promoot blijken achteraf slechte betalers te zijn.
 • En er is natuurlijk ook veel competitie. Als je eenmaal een goed affiliate programma hebt gevonden met een goed product dat iets voor jou lijkt om te promoten, mag je erop rekenen dat vele anderen dit ook gaan promoten.

 

Wat te doen om een succesvol Marketeer te worden?

 

 • Maak een goede start. Lees en lees over de stappen die nodig zijn. Het is goed te leren van mensen die je zijn voorgegaan en reeds succesvol zijn. De Affliliate Marketing Revolutie en de Internet Mastercclass die hier aangeboden worden zijn echt een voltreffer. Al doende leert men. Zo ook hier. Stap voor stap. De weg naar succes is er eentje zonder omkijken.
 • Kies voor kwaliteit. Promoot enkel goede producten. Focus niet enkel op wat je ermee kan verdienen. Koop de producten desnoods zelf zodat je de kwaliteit ervan kan nakijken.
 • Doe genoeg onderzoek over de affiliatie programma’s. Er zijn genoeg aanbieders.
 • Als je reeds een eigen website zou hebben, kies je best items die iets te maken hebben met je website.
 • Zorg dat je inhoud hebt op je website. Maak affiliate links waar de klanten of kopers iets aan hebben. Zorg voor interessante artikelen die vlot leesbaar zijn.
 • Berust niet enkel op potentiële klanten die je website bezoeken. Kies een doelpubliek en ga ze opzoeken.
 • Maak een emaillijst op. Het is deze emaillijst die later je succes gaat bepalen. Geef bezoekers gratis inhoud over bepaalde zaken die met je website te maken hebben. Zorg dat ze vertrouwen hebben in jou.

 

Besluit

 

Voordat je begint met het opstarten van een affiliate marketing bedrijf is het goed om te weten hoe dit wel in zijn werk gaat. Het is belangrijk om veel te lezen en te leren om affiliatie marketing ook voor jou tot een succes te maken. Het is ook een goede zaak om je te laten begeleiden zodat ook jij met affiliate marketing een goed inkomen kan hebben. Het zal je misschien zelfs lukken om een eigen product te gaan promoten wat misschien nog meer voldoening gaat geven.

Weet echter dat niets zonder wat inspanning werkt. Als je besluit om met affiliate marketing geld te verdienen is er werk aan de winkel. Al dan niet of je een nieuwe website hiervoor opstart of affiliate marketing toevoegt aan je eigen bestaande website.

Zoals vele thuisbedrijven zijn uw kansen dezelfde als met verschillende andere internet gelieerde bedrijven. Geld verdienen is niet alleen afhankelijk van wat je gaat kiezen om te doen. Uw succes zal afhangen van hoe goed je het bedrijfsplan uitvoert dat nodig is om een succesvolle business te hebben.

Om op een goede manier te starten en met kennis van zaken in de wereld van de affiliate marketing te stappen is blijvende ondersteuning belangrijk. Niet alleen de opstart is belangrijk. Je kan je hiervoor laten bijstaan. Maar ook de back-up die permanent aan je zijde staat om ervoor te zorgen dat ook jij succesvol bent, is onontbeerlijk.

 

 

 

 

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *