Geld maakt gelukkig. - onlinesuccesgids.be - De website voor succes op het internet
succes 23 oktober 2018
Raymond Geen reacties

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Geld kan interdaad gelukkig maken. Al is het maar dat je er anderen mee kan helpen. Het is gemakkelijk om over voldoende geld te beschikken.

Waarom geld wel gelukkig maakt?

Geld maakt niet gelukkig of toch wel?

Het is een uitspraak die je in het algemeen vaak hoort. Dat geld niet gelukkig maakt. Uiteraard zijn een goede gezondheid, geluk, liefde heel belangrijk en onbetaalbaar. Het zijn zaken die niets met geld te maken hebben maar die echt wel van belang zijn om echt gelukkig te zijn. Toch is dit maar voor een gedeelte waar. Want geld kan je wel degelijk heel gelukkig maken.

Waarom geld je gelukkig kan maken?

We hebben allemaal weleens een maand dat we krap zitten of even rood staan bij de bank Stel je eens voor dat je echt ieder maand de eindjes aan elkaar moet knopen om überhaupt rond te komen. Er is niet voldoende geld om bijvoorbeeld de wasmachine te vervangen als deze in een keer stuk gaat. Het is niet gek dat je door deze financiële zorgen s, nachts wakker ligt. Het geeft je stress en zorgen. Heb je voldoende geld ter beschikking dan heb je deze zorgen en stress niet.

Geld maakt gelukkig omdat je weet dat je alles kunt kopen wat nodig is. Het is ook een stuk beter voor je gezondheid omdat je geen last zal hebben van stress en slapeloze nachten vanwege het gebrek aan geld.

Geld maakt gelukkig

Als je geld hebt kun je van alles doen wat je anders waarschijnlijk niet kunt doen. Je kunt je persoonlijke wensen laten uitkomen. Misschien droom je al jaren over een bepaald type of merk auto of de ultieme vakantiebestemming waar je dolgraag naar toe wil. Heb je voldoende financiële middelen. Dan kun je dit soort wensen ook echt uit laten komen. Geld maakt je dan gelukkig omdat je al je wensen in vervulling kunt laten gaan. Heb je geen of niet genoeg geld dan blijven dit soort wensen alleen maar dromen. Het moment dat je voldoende geld bezit en daadwerkelijk naar de garage kunt gaan en je droombolide ( auto) kunt kopen is een gelukzalig moment. Het maakt je werkelijk dolgelukkig.

Geld kan je ook gelukkig maken als je er anderen mee kunt helpen

We hadden het net al even over mensen die geen geld hebben en echt iedere maand opnieuw de eindjes aan elkaar moeten knopen. Stel je eens voor dat er in een gezin waar geen geld is een kindje ziek word en bijvoorbeeld dure medicijnen nodig heeft om beter te worden. Natuurlijk zal het gezin er alles aan doen om zelf het geld voor de medicijnen bij elkaar te krijgen. Ook al hebben ze al weinig te besteden. In dit soort situaties is het fijn als er mensen zijn die het gezin ondersteunen en geld geven.

Andere mensen die financiële hulp nodig hebben helpen is ook een vorm van hoe geld je gelukkig kan maken. Doordat je geld doneert kan het gezin de dure medicijnen aanschaffen en word het kind weer snel beter. Wat anders misschien niet mogelijk was geweest. Je maakt er in dit geval het gezin ontzettend blij en gelukkig mee. Kijk je naar de gelukkig en blije gezichten van de ouders dan word je daar zelf ook heel blij en gelukkig van. Omdat jij voldoende geld had kon jij het gezin financiële ondersteunen.

Geld maakt gelukkig en het is gewoon gemakkelijk als je er ruim voldoende van bezit

Laten we heel eerlijk zijn niet al je geluk hangt af van financiële middelen, maar het neemt wel een belangrijke plaats in. Met geld kun je dingen doen die anders niet kunnen op allerlei gebied. Heb je bijvoorbeeld als je ouder word wat extra hulp nodig in huis?  Of moeten er aanpassingen gemaakt worden en krijg je niet alles vergoed via de reguliere instanties? Dan ben je heel erg blij en gelukkig dat je zelf voldoende financiële middelen bezit om dit toch voor elkaar te krijgen. Wellicht zorgt dit er ook voor dat het mogelijk is om nog langer in je eigen huis te kunnen blijven wonen. Dit is ook een voorbeeld van hoe geld je wel degelijk gelukkig kan maken.

Geld maakt gelukkig en het geeft je ook bepaalde status

Mensen die heel goed in de slappe was zitten (of met andere woorden ) behoorlijk veel geld bezitten krijgen als vanzelf ook een bepaalde status en macht. Dat wil zeggen dat andere waarschijnlijk tegen je op gaan kijken en dat je dan vaak daardoor alleen al ook heel populair bent of wordt. Als je het leuk vind om populair te zijn en graag in het middelpunt van de belangstelling staat dan maakt het bezitten van veel geld je op die manier ook heel gelukkig. Het geeft je ook macht. Stel dat je alles kan kopen wat je wil dan kun je bijvoorbeeld ook zonder problemen een voetbalclub kopen of een goedlopend bedrijf overnemen. Waar jij dan de baas bent en zelf de scepter kan zwaaien of de regels kan aanpassen. Ook op die manier kan geld je gelukkig maken. Kan je zomaar de baas worden van je eigen favoriete voetbalclub.

Geld maakt gelukkig maar niet alle geluk in de wereld is te koop

Er zijn verschillende voorbeelden van waarom geld je gelukkig maakt. Toch bestaan er in het leven soorten geluk die niet te koop zijn. Neem nu bijvoorbeeld echte onvoorwaardelijke liefde is met al het geld van de wereld niet te koop. Het geluk in de liefde is onbetaalbaar en zo zij er nog een aantal aspecten in het leven van geluk waar geld geen enkele invloed op heeft. Maar toch kunnen we ondanks dat echt wel vaststellen dat geld gelukkig maakt. Het maakt sommige situaties of dingen net iets gemakkelijker en het geeft je het nodige geluk.

Alleen al het feit dat je maandelijks genoeg geld binnen krijgt om alles te kunnen doen wat je wil. Je verder niet druk of zorgen hoeft te maken over financiële middelen is al een bepaalde vorm van geluk. Misschien is geluk niet te koop met geld. Maar het feit dat je een heleboel geld op je bankrekening hebt staan kan je wel heel gelukkig maken.

Geld maakt gelukkig. Misschien dan toch.

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *