Geld verdienen met het internet. - onlinesuccesgids.be - De website voor succes op het internet
Geld verdienen met een website! 23 oktober 2018
Raymond Geen reacties

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Met wat volharding en geduld kan je goed geld verdienen met het internet. Kansen en mogelijkheden zijn er genoeg. Lees maar.

Geld verdienen met het internet

Je hoort vaak dat mensen geld willen verdienen vanuit huis en op zoek zijn naar thuiswerk maar nergens leuk werk kunnen vinden. Dat komt omdat ze er vaak niet aan denken dat ze ook echt geld kunnen verdienen met het internet en gewoon vanuit de luie stoel. Je moet er wel wat tijd in steken en een echte doorzetter met veel geduld zijn want in het begin brengt het nog niet veel op. Er zijn in elk geval genoeg manieren voor geld verdienen met het internet maar heb jij er genoeg geduld voor?

Klik en verdien

De meest bekende vorm van geld verdienen met het internet is toch wel de spaarsystemen waarbij je vaak één cent krijgt voor het klikken op reclame via de mail of via hun site. Dit kost weinig tijd maar verdient ook heel weinig als je het alleen bij klikken op reclame houdt. Wil je echt een zakcentje verdienen via dit soort sites dan moet je al mee gaan doen aan enquetes en een klein bedrag terug verdienen met aankopen die jij doet op het internet. Het verdient niet heel veel maar toch zijn er veel mensen die het doen om een extraatje bij elkaar te sparen.

Teksten schrijven

Een andere optie voor geld verdienen met het internet is het schrijven van teksten. Er zijn verschillende sites waar je tegen een kleine vergoeding teksten kan schrijven voor een opdrachtgever. Je bent dan altijd afhankelijk van wat voor soort teksten er op dat moment gezocht worden en of daar iets voor je bij zit. Soms heb je een hele periode dat er niks voor je te schrijven valt dus je kan er heel lastig een maandinkomen uit halen.

Een eigen website of blog

Een eigen website behoort ook tot de mogelijkheden voor geld verdienen met het internet. De meest voorkomende manier is natuurlijk het verkopen van artikelen via jouw eigen website of webwinkel maar dan moet je er echt dagelijks voldoende tijd in steken en vaak ook een flinke investering. Een andere mogelijkheid is het verdienen van geld met blogs maar dan moet je een fanatieke blogger zijn met veel geschreven blogs en vaak ook een brede interesse hebben om over te schrijven. Als jij echt een fanatieke blogger bent en jouw blogs geliefd zijn bij veel mensen dan kan je er best een mooi inkomen uit halen. Maar durf jij het aan om veel tijd erin te steken om volgers te trekken? Het voordeel is wel dat zelfs jouw oude blogs nog geld op blijven leveren omdat ze altijd op het internet blijven staan.

Affiliatie marketing

Veel mensen weten niet dat affiliatie marketing een mogelijkheid is om geld te verdienen omdat ze gewoon nog niet weten wat het precies is. Bij affiliatie marketing moet je de mensen verleiden om via jouw links te gaan bestellen op het internet of zich ergens voor aan te melden.

Eigenlijk werkt het vrij simpel en kan je gelijk beginnen zonder technische kennis of ingewikkelde dingen te programmeren op een site. Er zijn verschillende grote bedrijven bij wie je rechtstreeks partner kan worden en jouw affiliatie link op jouw eigen site of blog te zetten. Er zijn ook een aantal bedrijven die zich alleen richten op affiliatie marketing en bij wie jij je aan kan melden. Het voordeel van deze bedrijven is dat er veel ondernemingen bij hun zijn aangesloten. Je hebt dus een ruime keuze uit welke sites en merken jij wilt promoten om geld mee te verdienen. De enige voorwaarde is wel dat je een eigen website of blog hebt en ook echt actief bent.

Hoe werkt affiliatie marketing precies?

Eigenlijk is het gewoon reclame die jij maakt voor bedrijven om mensen via jouw site of blog te verleiden om daar iets te kopen of een dienst af te sluiten. Dit gaat via een persoonlijke affiliatie link of banner die jij plaatst bij jouw bericht. Van zodra de bezoeker dan via jouw link wordt doorgestuurd naar de site dan wordt er een cookie geplaatst waardoor het bedrijf herkent dat de bezoeker via jouw link komt. Zodra de bezoeker dan een bestelling plaatst dan wordt dit aan jouw account gekoppeld. Zo krijg je jouw percentage van de bestelling bijgeschreven in jouw account. Deze manier van geld verdienen via het internet is dan ook ideaal voor bloggers of mensen die een eigen website hebben.

Je kan met affiliatie marketing een goed inkomen opbouwen maar je moet er in het begin wel rekening mee houden dat je er veel tijd in steekt en nog niks of heel weinig mee verdient. Het heeft tijd nodig voordat het begint te lopen natuurlijk is dat ook helemaal afhankelijk van hoeveel reclame je zelf maakt ervoor en hoeveel tijd je erin steekt. Helaas zijn er veel mensen die het proberen en de eerste paar maanden niks verdienen dus er maar weer mee stoppen. Dat is juist zonde want je kan er echt geld mee verdienen terwijl je slaapt. Zolang mensen maar via jouw afffiliatie links bestellen dan verdien je ongeacht wat jij op dat moment aan het doen bent.


 

 

Wat verdient het beste?

Als je echt een volhouder bent dan kan je het meeste geld verdienen met het internet door affiliatie marketing op lange termijn. Het meeste wordt dit gecombineerd met geld verdienen via blogs of met een website om op die manier 2 bronnen te hebben voor de verdiensten. Je schrijft een goed blog of een informatief stuk voor jouw website en zoekt daarbij de juiste affiliatie links uit die erbij passen. Zo krijg je in elk geval bezoekers die jouw blog of tekst lezen en daardoor verdien jij al voor hun bezoek. Heb je ze genoeg getriggerd met jouw tekst dan zal je zien dat ze vaak ook een bestelling gaan plaatsen via jouw link.

Als jij een echte doorzetter met geduld bent dan is affiliatie marketing echt iets voor jou als inkomstenbron. Heb je totaal geen geduld dan kan je beter kiezen voor het verdienen met klikken op reclame of het schrijven van af en toe een tekst om wat bij te verdienen.

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *