Kan je met Affiliate Marketing rijk worden! - onlinesuccesgids.be - De website voor succes op het internet
succes 15 september 2018
Raymond Geen reacties

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Wie wil er niet rijk worden. Kijk vlug en lees hier verder hoe je dit kunt bereiken met affiliiate marketing. De aanhouder wint altijd.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is simpelweg een manier van online adverteren waarbij je verschillende producten van een adverteerder promoot. Op het moment dat iemand een product aanschaft via jouw link, dan ontvang je hiervoor een mooie bedrag. Bij het gebruik maken van affiliate marketing zijn er dan ook verschillende soorten commissies die iemand kan ontvangen.

Zo kun je bijvoorbeeld een vooraf gesproken bedrag ontvangen voor een klik naar een website. Maar ook voor het binnenhalen van een sale is een leuke commissie te behalen. Op het moment dat een bepaalde website namelijk advertentie van producten plaatst, kan de affiliate marketeer deze links omzetten naar zijn eigen website.

Maar ook een eigen pagina, op bijvoorbeeld social media, is goed geschikt voor deze affiliate marketing. Rijk worden is dan ook een kwestie van tijd, wanneer eenmaal de bezoekers langskomen. Nadat er voldoende mensen op de links hebben geklikt en de eerste sales binnen komen gaat het rijk worden snel!

Meer informatie over het rijk worden

Het leuke van affiliate marketing is dat het door bijna alle bedrijven ingezet wordt. Grote bedrijven kunnen namelijk hierdoor nog sneller groeien en ook nog meer van hun eigen producten verkopen. Door andere online affiliate marketeers ook de producten te laten verkopen kunnen grote bedrijven nog meer geld verdienen. Zo kan jij hier mooi geld mee verdienen en rijk worden.

Zo is het bekend dat grote sites, zoals bijvoorbeeld bolcom, ook veel diverse campagnes hebben voor affiliate marketeers die hier veel sales en klik mee binnen halen. Het rijk worden duurt dan ook niet zo lang. Wanneer jij eenmaal een goede strategie en een goed plan hebt neergezet hoe je aan bezoekers wilt komen, gaat het rijk worden erg snel. Je zult de verkopen dan ook snel zien toenemen en jouw commissie ook.

Daarnaast bieden een aantal aanbieders diverse staffels aan, wat inhoud dat wanneer er erg veel sales plaatsvinden via jouw netwerken er nog hogere beloningen gegeven kunnen worden per klik en/of per sale.

Meer informatie over de beloning

Goede beloning

Een zeer belangrijke reden waarom velen voor affiliate marketing kiezen is vanwege het feit dat er een zeer groot aanbod is en de beloning hiervoor goed is. Zo zijn er producten uit allerlei soorten branches beschikbaar voor de affiliate marketing. Vind jij het bijvoorbeeld leuk om verschillende sport producten te promoten omdat je zelf al een sport pagina hebt op scoial media? Kies hier dan voor! Maar ook voor diegenen die het leuk vinden om bijvoorbeeld verschillende elektronica producten online door te verkopen zijn er voldoende mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor uitjes, dagjes weg, vakanties en ga zo maar door. Dit geeft jou ook meer keus aangezien je verschillende sites en pagina’s kunt maken waardoor de kans op geld nog groter wordt. Binnen het verdien model zijn er altijd een vast aantal begrippen die je veel terug ziet komen. Hou deze dan ook goed in de gaten per campagne. Zo kom je erachter wat jij kunt gaan verdienen met de affiliate marketing.

Soorten beloning

De eerste soort beloning die we hebben is de zogenaamde ppl. Dit staat voor pay per lead en houd in dat jij betaald krijgt voor iedereen die zijn gegevens achterlaat. Vaak zijn dit bijvoorbeeld de naam gegevens, het adres waar diegene woont, en/of het telefoon nummer. Maar ook uitgebreidere formulieren zijn mogelijk met informatie over bijvoorbeeld het woon adres, inkomen e.d.

De tweede soort, en meest voorkomende, is de pay per sale. Zoals het woord al zegt wordt je hier beloond per sale die je maakt. Je ontvangt een vergoeding op het moment dat er op jouw link wordt geklikt en er een aankoop volgt. Dit noemen we een sale.

De derde soort is de pay per action wat simpelweg inhoud dat je een vergoeding krijgt voor iedereen die een bepaalde actie uitvoert na het klikken op jouw link. Dit kan bijvoorbeeld iets simpels zijn zoals het bekijken van een filmpje. Maar ook het invullen van een formulier, of bijvoorbeeld het aanschaffen van een goedkoop producten, behoort hierbij tot de mogelijkheden. Zeker met de wat grotere acties die ondernomen moeten worden kan er een leuke vergoeding tegenover staan.

Tot slot is er ook nog de pay per click wat inhoudt dat je een vergoeding krijgt voor iedereen die klinkt op jouw link. Deze vergoeding kan weergegeven worden per 100 clicks of per 1000 clicks. Toch zijn er ook diverse websites die een vergoeding aanbieden per 1 click die er gedaan wordt. Controleer dan ook altijd even goed wat de regels zijn van jouw aanbieder en wat de bijbehorende vergoedingen zijn.

Tracking cookies

Het leuke met affiliate marketing is dat er na het klikken op de link de zogenaamde tracking cookies worden opgeslagen wat het volgende inhoud. Wanneer iemand ooit op jouw link heeft geklikt naar bijvoorbeeld een vakantie site, en 3 maanden later een vakantie hier boekt, kun jij alsnog je commissie binnenhalen. Het maakt hiervoor ook niet uit of ze direct komen via jouw link, of dat ze gewoon via algemene website gaan. Omdat ze ooit op jouw link hebben geklikt blijft dit dus opgeslagen. Hierdoor wordt de kans om geld te verdienen uiteraard nog een stuk groter.

Zo start je

Wanneer je hebt besloten dat je graag geld zou willen verdienen, dan is affiliate marketing dus een goede manier hiervoor. Een goede manier om te starten is door een account aan te maken bij 1 van de aanbieders. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor daisycon. Maar ook tradetracker en paypro, en nog veel andere bedrijven, zijn hiervoor een goede keuze. Wanneer jij je aanmeldt als adverteerder is dit 100% gratis en ook zijn er diverse tools die het leven voor jou een stuk sneller maken.

Zo kun je bijvoorbeeld links inkorten. Of kun je kiezen uit leuke afbeeldingen en banners om klanten nog sneller te lokken, en ga zo maar door. Veel grote sites hebben een aantal duizenden adverteerders waardoor er altijd wel een bedrijf tussen zit dat past bij wat jij leuk vindt.

Wanneer je eenmaal een campagne hebt gevonden van een bedrijf dat jouw aanspreekt, kun je jouw eigen marketing plan opzetten en geld gaan verdienen!

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *