Veel geld verdienen! - onlinesuccesgids.be - De website voor succes op het internet
succes 20 juni 2018
Raymond Geen reacties

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Hier vind je genoeg redenen waarom het echt niet slecht is om veel geld te verdienen en te hebben. Geld maakt wel gelukkig.

 9 Belangrijke redenen waarom veel geld verdienen prioriteit nummer 1 zou    moeten worden in je leven.

9 Belangrijke redenen waarom veel geld verdienen prioriteit nummer 1 zou moeten worden in je leven. Veel geld verdienen is voor de meeste mensen een taboe onderwerp.
Geld is een onderwerp waar men in onze maatschappij niet graag over praat. Over het onderwerp ‘veel geld ‘ verdienen, krijg je in onze maatschappij dubbele gevoelens.

Enerzijds kijkt men op naar topsporters, bekende Belgen (BV’ s ) en bekende Nederlanders (BN’ers) die veel geld verdienen, maar als het gaat over het feit of het voor ons weggelegd is, komen er bij velen allerlei redenen en angsten tevoorschijn waarom het niet mogelijk is.
Elke keer ik mensen aanspreek over: hoe belangrijk het is om een kapitaal en vermogen op te bouwen krijg ik telkens dezelfde reacties.
Geld is toch niet alles in het leven.
Geld zal je toch niet gelukkig maken enzovoort…
Als ik zulke reacties hoor zegt dat me heel veel over de ingesteldheid van die persoon en hoe hij of zij tegen geld aankijken.

Het valt me op dat, ‘meer geld willen hebben’, voor die er niet genoeg heeft, altijd een heikel punt is.
Met andere woorden, die het minst geld hebben, staan het meest negatief tegenover geld.
Hier volgen een 8 belangrijke redenen waarom een grote som geld vergaren (of rijk worden) niet slecht is.

1. Geen geld hebben is rotzooien of klungelen in het leven.

Je kan het vergelijken met, rijden met een auto met de handrem op.

Of leven met de vaststelling dat er telkens weer nog wat maand overschiet op het einde, maar dat het salaris al is opgebruikt.

2. De kans is groot dat je in je oude dag zonder geld zal komen te staan.

Er is een spreekwoord dat zegt: “het leven is te kort”. Men zou dit het best veranderen in: voor sommigen is ‘het leven te lang’ en velen hebben zich hier niet op voorbereid.
Dat was even een klein doordenkertje…
Mensen zouden, omdat de levensverwachting stijgt, ook hun financiële verwachtingen moeten laten stijgen.
Daarmee wil ik zeggen: hun kapitaal dient op hetzelfde tempo te stijgen als hun leeftijd.
Vroeger waren het de ouders die hun kinderen hielpen, binnenkort zullen het de kinderen zijn die hun ouders financieel zullen moeten helpen.

3. Inflatie is de grootste dief.

De kosten voor eten, energie, verzekering, huisvesting, het runnen van een onderneming stijgt constant.
Inflatie is een onzichtbare dief. Zelfs eventueel gespaard geld wordt opgegeten door inflatie.
Je merkt het niet als je geld verdient, je voelt het wel als je geld uitgeeft, omdat alles duurder is geworden.
Daarom dien je genoeg geld te verdienen zodat je jezelf kan weren tegen de inflatie.

4. Allerhande belastingen die je geld komen afpakken.

Griekenland is hier een mooi voorbeeld van.
Jarenlang hebben de machthebbers in Griekenland het geld verkeerd uitgegeven.
En wie krijgt nu de rekening? De bevolking.
Als de staat haar begroting niet in orde heeft zal men allerlei belastingen creëren om geld in het laatje te brengen.
Veel geld verdienen is noodzakelijk zodat men al die belastingen en maatregelen kan opvangen.

5. Veel geld verdienen is ‘FUN ’. Veel geld verdienen is top.

Alleen al, om degene die niet in je geloofd hebben dat je het zou maken in de maatschappij en je gepest hebben de loef af te steken.
(Ik weet dat dit niet de juiste motivatie is maar het kan soms wel eens deugd doen).

 

6. In deze wereld is er genoeg geld voorhanden.

Velen denken dat wanneer je veel geld verdient, je het ‘afpakt’ van anderen en dat die dan minder geld hebben, of anders gezegd, als de ene geld heeft er voor de andere niet genoeg geld meer overblijft.
Geld is een ruilmiddel, voor de waarde die jij gecreëerd hebt, daarmee word je betaald, zo werkt de economie.
Er bestaat daarom niet zo maar ‘gratis’ geld.
Wanneer men bijvoorbeeld naar de bakker gaat voor een gebak, dan betaal je de bakker voor zijn tijd en werk die hij daarin gestoken heeft.
Er is genoeg geld in deze wereld, jij dient alleen de moeite te nemen om een waardevolle dienst of product te creëren waarvoor andere mensen bereid zijn te betalen.

7. De vrijheid dat geld je geeft of biedt.

Geld geeft je de vrijheid om keuzes te maken, om te wonen waar je wil, om je dag in te delen hoe jij dat zelf wil en om andere mensen te helpen, tenminste als je genoeg kapitaal en vermogen opgebouwd hebt en je het op de juiste manier geïnvesteerd hebt.

8. Jij bent het waard om veel geld te verdienen.

Velen denken dat (veel) geld verdienen niet voor hun is weggelegd, waardoor ze geen kansen ontdekken waarmee ze veel geld kunnen verdienen.
Het probleem is dikwijls niet dat mensen niet genoeg geld hebben om te investeren of te beleggen, neen, het grootste probleem zijn hun eigen beperkingen en angsten.
Men beeldt zich in dat veel geld verdienen niet kan, dat het veel tijd vraagt, dat men risico’s moet nemen enzovoort…
Meestal denk ik dan bij mezelf: weer de zoveelste die zichzelf met zijn beperkte inzichten en ideeën blokkeert om meer geld te verdienen en financiële zekerheid op te bouwen.
Met veel geld verdienen doe je helemaal niets verkeerd want je hebt geld nodig om je dromen waar te maken.

Leef angstvrij!

9. Waarde van veel geld verdienen.

Tegenwoordig kan ik echt de waarde van veel geld verdienen zien. Als ik mijn leven vergelijk met vroeger, ervaar ik een enorme kwaliteitsverbetering. Ik ben van geld gaan houden en het gaan waarderen. Als ik erover nadenk wat het voor mij betekent, kom ik op het volgende rijtje:

  • Meer geld betekent dat ik de cursussen en opleidingen kan volgen die ik echt wil (Ik ben nog steeds gek op kennisverwerving. Vroeger kon ik uit geldgebrek de cursussen die ik wilde volgen niet doen. Nu kan dat wel).
  • Meer geld betekent dat ik kan investeren in mijn spirituele en psychologische ontwikkeling. Ik kan coaches en psychologen raadplegen als dat nodig is.
  • Meer geld verdienen betekent dat ik bijzondere ervaringen kan meemaken. Ik kan naar concerten en voorstellingen toe, zwemmen bij de plaatjesmooie Faraglioni op het eiland Capri en klimmen op de Roraima-tafelberg in Venezuela.
  • Meer geld betekent meer veiligheid en zekerheid. Ik kan zonder moeite investeren in verzekeringen en pensioenen.
  • Meer geld verdienen betekent dat ik andere mensen WERK kan geven waarmee ik ook anderen help om financiële vrijheid te bereiken. Ik werk nu met meerdere assistenten. Ze zijn blij met het werk, dat ze inkomen en vervulling geeft.
  • Meer geld betekent mooie spullen om me heen; een goede bureaustoel, een heerlijk bed, mooie nieuwe schoenen. (Ik ben gek op mooie Italiaanse kleren en schoenen)
  • Meer geld betekent dat ik genereus kan zijn en anderen financieel kan helpen.
  • Meer geld verdienen kan betekenen dat ik me de beste kwaliteit voedsel kan veroorloven en lid kan zijn van de sportclub.
  • Dit betekent ook dat ik kan wonen in een goede buurt.
  • Meer geld verdienen betekent dat ik ook mijn gezin kan geven wat het nodig heeft (in mijn geval bestaat het uit 4 personen).

En niet alleen dat. Het streven naar rijkdom betekent voor me dat ik me maximaal ontplooi en uit het leven haal wat erin zit. Je zult vast met me eens zijn dat dit allemaal leuk is! De vraag is daarom, hoe het komt dat geld verdienen zo’n slechte naam heeft. Waarom zegt men dat geld niet gelukkig maakt? Ik denk er wel wat anders over.

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *