Winst maken met affiliate producten. - onlinesuccesgids.be - De website voor succes op het internet
Geen categorie 2 januari 2019
Raymond Geen reacties

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Winst maken met affiliate producten. Heerlijk toch. Niets produceren, Beetje creatief denken en hup verkopen die handel. Ook jij kan goed geld verdienen.

Winst maken met affiliate producten.

Online geld verdienen dankzij affiliate producten

Er gebeurt steeds meer en meer online. De bol.coms en aliexpressen van deze wereld pikken hier graag een graantje in mee, maar ook jij kan online winst maken met het verkopen van producten. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe, want je produceert zelf niets en als je al een idee hebt voor een product is het maken ervan niet zo voor de hand liggend. Maar wat als je al die stappen uit het productieproces kan overslaan en onmiddellijk kan verkopen dankzij affiliate marketing?

Affiliate marketing?

Dankzij affiliate marketing verkoop je en maak je winst online met de producten van iemand anders. Je promoot hun producten en brengt ze aan de man. Welke producten dat zijn kies je volledig zelf en ook diensten of digitale producten zijn niet uitgesloten. Iemand met een grote interesse voor boeken kan bijvoorbeeld ebooks verkopen, maar kan er ook voor kiezen om de originele, papieren variant te promoten. Bij diensten kan je denken aan de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard.

Als affiliate marketeer gebruik je je online populariteit en je platform om een of meerdere producten te promoten. Wanneer je publiek toehapt en het product koopt, deel je in de winst. Je verdient dus per verkocht product. Je publiek kennen en weten hoe je hen bereikt en overtuigt, komt hierbij zeker goed van pas.

Maar waarom zou de producent jou inzetten? Affiliate marketing is toch een extra kost voor hem? Dat denk je verkeerd. De producent betaalt namelijk enkel de “marketingkosten” als een product verkocht wordt en door gebruik te maken van influencers zoals jij bereikt hij zijn doelpubliek op een effici├źnte, doelgerichte manier. Zowel jij als de producent halen dus voordeel uit affiliate marketing.

Dus affiliate marketing is gemakkelijk winst maken?

Was het maar waar. Via affiliate producten kan je wel een passief inkomen verdienen, maar dat moet je niet te letterlijk nemen. Online werken is nog steeds werken. Net zoals bij elke andere vorm van marketing moet je nadenken over je doelstellingen, hoe je die doelstellingen wil behalen en dat plan uitwerken. Het is dan ook logisch dat je met een goed uitgedachte, creatieve post op je blog, website of sociale media meer winst gaat maken. Je bankrekening zal je dus dankbaar zijn als je er tijd insteekt en het als een echte baan ziet. Dat wil ook zeggen dat je niet even snel aan affiliate marketing doet terwijl je je favoriete serie op Netflix binget.

Dat “passieve” inkomen heeft gelukkig ook een voordeel. Je kan het perfect combineren met ander werk. Je moet er namelijk niet altijd actief mee bezig zijn. Besef wel dat je als affiliate marketeer dan 2 banen tegelijk hebt en dat je werkdag er dus niet meer op zit als je thuis komt. Je online handeltje moet ook onderhouden worden, ook als je nog niet veel verkoopt. Dat kan demotiverend zijn, maar geef niet op. Facebook is ook ooit klein begonnen.

Daarnaast zijn er verschillende producten waaruit je kan kiezen als je beslist om aan affiliate marketing te doen. Denk er bij de keuze van je product aan dat het meer is dan winst maken. Je moet het ook kunnen verkopen en dat is nu eenmaal gemakkelijker als je zelf achter je product staat. Kies daarom iets dat je leuk vindt en zelf zou gebruiken. Je wil je publiek toch niets slecht aansmeren?

Hoe begin ik eraan?

Nu je volledig overtuigd bent van affiliate marketing, vraag je je natuurlijk af hoe je er het best aan begint.

De eerste stappen bij het online winst maken, kan je online zetten bij website zoals PayPro. Op PayPro kies je een product uit dat bij je past. Je ontvangt dan de bijhorende, gepersonaliseerde promotielink en post die op je sociale media, website of blog. Als het product verkocht wordt via jouw link, ontvang je automatisch jouw deel van de inkomsten. Er zijn dus geen tussenstappen zodat de winst zeker bij de juiste persoon terechtkomt en je je geen zorgen moet maken over misverstanden met producenten. Wie koopt via je link, betaalt ook geen extra kosten en merkt niet dat er achter de schermen een andere transactie gebeurt.

Als doelgerichte marketeer vraag je je natuurlijk af hoeveel je verdient per verkoop. Op PayPro kan je tot 50% van de verkoopprijs verdienen. Afhankelijk van het product is dat een mooi, maandelijks extraatje. Of misschien wil je van affiliate marketing je hoofdberoep maken?

Voltijds werken als affiliate marketeer?

Dat is zeker mogelijk! Je zal er voor de volle 100% voor moeten gaan en onmiddellijk je baan opgeven zal misschien niet lukken, maar laat dat je niet tegenhouden. Op de correcte manier beginnen en beginnersfouten vermijden, kan de weg naar succes al veel korter maken.

Een korte zoektocht op Google kan je al veel tips opleveren en kan je al een eind op weg helpen, maar werken die tips wel? Misschien spreken sommige websites elkaar wel tegen en welke tips volg je dan? Je kan alle tips eens proberen via het principe van trial and error en na een tijdje leer je vanzelf wel wat de beste manier is. Maar dan verlies je niet alleen uren tijd bij het doorspitten van het internet, maar ook nog eens dagen, weken of maanden mogelijke winst door het uitproberen van alle tips die je online vond in verschillende, gratis cursussen die je snel en veel inkomsten beloofden.

Wat als je al die onnodige stappen kon overslaan en je in 1 klik de heilige graal van affiliate marketing vond? Die heilige graal is de online cursus van Jacko Meijaard. De cursus geeft je tips die hun waarde al bewezen hebben in de praktijk. Het bewijs? Jacko verdient zelf goed zijn brood met affiliate marketing. Hoe hij dat juist doet, ontdek je in zijn cursus met tips van de affiliate marketeer himself.

Te mooi om waar te zijn? Jacko de ervaringsdeskundige leert jou dat affiliate producten en de tips in zijn cursus geen hoax zijn.

Maar jij kiest natuurlijk nog altijd zelf. Als je liever uren het internet doorzoekt naar effectieve tips en ze maandenlang uitprobeert, gaan wij je niet tegenhouden.

Als je ook op het internet succes wil halen en online veel geld verdienen, volg dan deze video cursussen zoals ook ik gedaan heb. Geniet meer van het leven!

Ja, ik wil ook online succes, geef me alle info over deze videocursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *